luni , mai 20 2024
Breaking News

Folie Stretch

Pentru ce folosim folie stretch?

In limbajul comun, multe persoane care se refera la folie stretch o numesc si folie de plastic. Ei bine, aceasta este o folie deosebit de subtire. Este fabricata din polietilena de joasa densitate.

Acest tip de folie este utilizat in mod deosebit in industria alimentara pentru a impacheta diverse produse. Mai multe detalii in legatura cu acest tip de folie aveti posibilitatea de a descoperi citind acest articol.

Se poate folosi folie stretch doar pentru alimente?

Exista probabil persoane care se intreaba daca acest tip de folie se poate folosi doar pentru alimente. Este important sa mentionam faptul ca nu doar pentru alimente este utila aceasta folie.

Folie StretchSe poate folosi acest tip de folie si in depozite care comercializeaza articole de bricolaj, si nu numai. Practic, se poate folosi folie stretch pentru ambalarea oricarui tip de produse. Acest lucru se datoreaza faptului ca este fabricata din polietilena de joasa densitate.

Mai exact, este fabricata dintr-un material foarte rezistent, care se infasoara foarte usor pe orice forma. De exemplu, in multe depozite se foloseste folia stretch pentru infolierea paletilor.

Ce avantaje exista datorita folosirii acestei folii?

Mai intai de toate trebuie sa mentionam ca aceasta folie stretch este deosebit de rezistenta cand este infasurata in mai multe straturi. Asadar, rezistenta poate fi primul avantaj important al acestui tip de folie. Produsele care sunt ambalate in folie stretch sunt protejate impotriva actiunilor mecanice din jur. De asemenea, sunt protejate si impotriva factorilor din mediul inconjurator.

Un alt avantaj al acestei folii este acela ca poate fi manevrata cu o foarte mare usurinta. Nu trebuie sa aveti experienta pentru a folosi aceasta folie. De exemplu, daca vreti sa infoliati un palet cu marfa, prindeti folia de la unul din colturile paletului. Apoi infasurati marfa de pe palet folosind folia. Este foarte important sa trageti de folie cat mai tare posibil pentru ca aceasta sa fie intinsa. Atunci este cea mai eficienta si ofera cea mai buna rezistenta si protectie pentru palet.

Flexibilitatea crescuta a foliei stretch este de asemenea un alt avantaj semnificativ. Nici nu se putea altfel din moment ce aceasta se poate mula cu usurinta pe absolut orice forma. In comparatie cu cutia din carton de exemplu, aceasta folie ofera mai multa siguranta. Acest lucru se datoreaza faptului ca se ataseaza de fiecare portiune a produsului de pe palet.

Un alt avantaj al foliei stretch este acela ca in zilele noastre este usor accesibila in Romania si nu numai. Indiferent de domeniul in care va desfasurati activitatea, daca aveti nevoie de astfel de folie, o gasiti cu usurinta. Exista mai multi producatori dar si mai multi importatori prezenti pe piata din Romania. Puteti chiar sa comandati folie stretch online, iar aceasta va este livrata prin intermediul unei firme de curierat.

Concluzie

Asadar, cand vine vorba despre folie stretch, aceasta este cunoscuta si ca folie de plastic. Aceasta este fabricata din polietilena de joasa densitate si este folosita in viata de zi cu zi in diverse activitati. Cel mai adesea este folosita pentru infolierea alimentelor in uz casnic, sau in depozite (uz industrial).

Nu este de mirare faptul ca este atat de des folosita in mediul casnic si industrial, tinand cont de avantajele sale. In plus, dupa cum se poate vedea in articol, este si usor accesibila aceasta folie.

Verifica si

Pantofi Casual Piele

Pantofi Casual Piele

De ce toata lumea prefera sa poarte pantofi casual piele? Spre pantofi casual piele isi …

Close