marți , iulie 16 2024
Breaking News

Epilare Definitiva Cu Laser Brasov

Cum decurge procedura de epilare definitiva cu laser Brasov?

Procedura de epilare definitiva cu laser Brasov este la ora actuala, cea mai eficienta pentru indepartarea parului. Atat barbatii, cat mai ales femeile, isi indreapta atentia din ce in ce mai mult spre un astfel de tratament de indepartare a firelor de par.

Parul de pe corp si chiar si de pe fata poate arata inestetic, si multe persoane se simt stanjenite datorita acestuia. Pentru indepartarea firelor de par, au fost folosite pana nu demult alte metode, dar care erau mult mai putin eficiente.

Amintim aici atat epilarea cu laser sau epilarea cu zahar (pentru corp), cat si utilizarea epilatorului sau a aparatului de ras (pe corp si fata).

Toate aceste metode insa, nu ofera rezultatele mult asteptate pe care in schimb le ofera epilarea cu laser despre care vom discuta in randurile de mai jos.

Epilare definitiva cu laser Brasov: Prezentare generala

Epilarea cu laser este o procedura de indepartare a parului, care foloseste un fascicul de lumina concentrat (laser). In timpul epilarii cu laser, dispozitivul laser utilizat emite o lumina. Aceasta este absorbita de pigmentul (melanina) din par.

Energia luminoasa este convertita in caldura, care dauneaza sacilor sub forma de tub din piele (foliculii de par) care produc fire de par. Aceasta deteriorare inhiba sau intarzie cresterea viitoare a parului in zona tratata.

Desi epilarea cu laser intarzie in mod eficient cresterea parului pentru perioade lungi, de obicei nu are ca rezultat indepartarea definitiva a parului.

Epilare Definitiva Cu Laser BrasovPentru indepartarea initiala a parului sunt necesare mai multe tratamente de indepartare a parului cu laser si ar putea fi necesare si tratamente de intretinere astfel incat rezultatele sa dureze mai mult timp.

Un tratament complet de epilare cu laser, urmat de sedinte de intretinere anuale, ofera rezultate vizibile pentru multi ani. Epilarea cu laser este cea mai eficienta pentru persoanele care au pielea deschisa la culoare si parul inchis la culoare, dar poate fi folosita cu succes pe toate tipurile de piele.

De ce este utila procedura?

Toate persoanele care opteaza pentru epilare definitiva cu laser Brasov, isi doresc acelasi lucru: indepartarea parului de pe corp. Zonele comune de tratament includ picioarele, axilele, buza superioara, barbia si linia bikinilor.

Cu toate acestea, exista posibilitatea de a indeparta parul nedorit din aproape orice zona a corpului si a fetei, cu exceptia pleoapelor sau a zonei inconjuratoare. Nici pielea cu tatuaje nu trebuie sa fie tratata cu laser pentru indepartarea parului.

Culoarea parului si nuanta pielii sunt factori determinanti pentru succesul epilarii cu laser. Principiul de baza al acestui tratament de indepartare a parului este ca pigmentul parului, dar nu pigmentul pielii, ar trebui sa absoarba lumina. Laserul trebuie sa distruga numai foliculul de par, dar in acelasi timp trebuie sa evite deteriorarea pielii.

Prin urmare, un contrast intre culoarea parului si a pielii in care parul este inchis si pielea este deschisa, are ca rezultat cele mai bune rezultate.

Riscul de deteriorare a pielii in timpul epilarii cu laser este mai mare daca exista un contrast mic intre par si culoarea pielii. Cu toate acestea, progresele care au avut loc in tehnologia laser au facut ca epilarea cu laser sa fie o optiune pentru persoanele care au pielea mai inchisa la culoare.

Epilarea cu laser este mai putin eficienta pentru culorile de par care nu absorb bine lumina: gri, rosu, blond si alb. Cu toate acestea, optiunile de tratament cu laser pentru parul deschis la culoare continua sa fie dezvoltate.

Ce beneficii ofera procedura?

Persoanele care se orienteaza spre epilare cu laser Brasov, isi doresc sa se bucure de avantaje majore ale procedurii.

Cel mai important dintre acestea este reprezentat de faptul ca rezultatele sunt de lunga durata. Dupa cum am mentionat deja, rezultatele pot fi vizibile chiar si dupa mai multi ani, cu conditia sa fie urmat un tratament complet, si sa se respecte sedintele de intretinere in fiecare an (una sau doua sedinte).

In comparatie cu celelalte metode de indepartare a parului, epilarea cu laser nu este dureroasa. Acesta este un mare avantaj, mai ales pentru persoanele care stiu ce este durerea, dupa ce au avut parte de epilare cu ceara.

Pe langa aceste avantaje, epilarea cu laser nu mai lasa fire de par incarnate precum celelalte metode. Pielea va fi moale si neteda pentru foarte mult timp. In aceste conditii, este firesc ca toata lumea sa opteze pentru epilare definitiva cu laser Brasov, astfel incat sa scape de parul de pe corp.

Verifica si

Firma de Paza Brasov

Firma de Paza Brasov

Cum sa aleg o firma de paza Brasov? Serviciile furnizate de catre o firma de …

Close