luni , mai 20 2024
Breaking News

Dezinfectant Efervescent

Utilizarea unui dezinfectant efervescent

Toata lumea a auzit despre dezinfectante, insa despre un dezinfectant efervescent se discuta mai putin. Exista persoane care probabil nici nu au auzit ca exista si dezinfectanti efervescenti, si cum sunt acestia utilizati.

Vom discuta despre acest tip de dezinfectant in randurile de mai jos, iar informatiile pe care le puteti obtine citind articolul sunt deosebit de interesante.

Utilizarea unui dezinfectant efervescent

Tabletele efervescente dezinfectante sunt usor de transportat si de utilizat. Acestea sunt utilizate pe scara larga in toate aspectele dezinfectarii.

Aceste tablete efervescente dezinfectante pot dezinfecta multe tipuri de bacterii, cum ar fi aureusul si enterobecteria patogena. Un astfel de dezinfectant este utilizat pe scara larga in locuintele oamenilor dar si locuri publice.

Componenta principala a tabletelor dezinfectante efervescente este clorul, care are caracteristicile sterilizarii si dezinfectarii continue.

Clorul poate ucide rapid tot felul de bacterii din apa, previne excesul de bacterii si apa verde piscine. Efectul unui astfel de dezinfectant efervescent este stabil si dureaza mult timp.

Capacitatea bactericida este de 40-80 de ori mai puternica decat a dezinfectantului obisnuit, cu o doza mai mica si masurare precisa. Este usor de utilizat si are o solubilitate buna, proprietati stabile.

Dar nu este usor de volatilizat. Folosirea acestuia in fiecare an poate reduce frecventa schimbarii apei pentru a reduce considerabil costul apei.

Solubilitatea tabletelor efervescente pentru dezinfectarea piscinelor este mai buna decat cea a pulberii dezinfectante pentru piscine. Poate fi pus direct in piscina si dizolvat rapid.

Dezinfectant EfervescentClorul se poate raspandi rapid si uniform in intreaga apa a piscinei si imbunatateste rapid clorul rezidual din apa piscinei. Este potrivit pentru completarea clorului rezidual inainte de deschidere si este potrivit in special pentru utilizarea in piscine fara echipament de reciclare.

Valoarea PH-ului tabletei de dezinfectie a piscinei este aproape neutra, deci are o influenta mica asupra valorii PH-ului apei din piscina atunci cand este utilizata.

Informatii despre utilizarea tabletelor de dezinfectant efervescent

Exista unele informatii pe care trebuie sa le aveti la cunostinta cand folositi un dezinfectant efervescent. In primul rand, trebuie sa stiti ca producatorii de produse de dezinfectare sugereaza ca tabletele efervescente dezinfectante trebuie amestecate cu apa pentru utilizare.

De asemenea, sugereaza ca ar fi bine ca aceste tablete sa nu intre in contact cu obiectele metalice, deoarece le vor coroda.

Purtati manusi de cauciuc cand utilizati un dezinfectant efervescent. Nu contactati direct mainile, trebuie sa va asigurati ca mediul este ventilat atunci cand utilizati acest tip de dezinfectant.

Cand folositi tableta dezinfectanta efervescenta pentru a sterge suprafata obiectului, proportia unei bucati de tableta efervescenta trebuie pusa in conformitate cu 4 kg de apa.

Poate fi folosit pentru curatarea in locuri publice si stergerea pamantului. Acest tip de dezinfectant poate fi folosit si pentru dezinfectarea veselei, jucariilor si obiectelor de contact. Dupa inmuiere si stergere, asigurati-va ca clatiti cu apa suprafetele pe care le dezinfectati.

Tabletele efervescente dezinfectante pot fi folosite pentru dezinfectarea hainelor. Se amesteca o bucata cu doi litri de apa si se inmoaie timp de 15 minute. Dar tabletele efervescente au efect de albire, deci nu sunt potrivite pentru hainele colorate.

Tabletele efervescente dezinfectante pot fi folosite si pentru dezinfectarea apei potabile, iar proportia de utilizare este de 2 pana la 5 bucati dintr-o tona de apa. Apa de la robinet trebuie fiarta inainte de baut, ceea ce favorizeaza evaporarea clorului gazos.

Tabletele efervescente dezinfectante pot fi utilizate pentru dezinfectarea piscinelor si acvaculturii, iar proportia de utilizare 1 mu de iaz la 2-5 bucati. Tabletele efervescente trebuie mai intai dizolvate in apa si apoi turnate in ele. Efectul este mai bun noaptea.

O bucata de tableta dezinfectanta efervescenta poate fi amestecata cu 1000 ml apa. Este folosit ca dezinfectant de mediu. Dezinfectia poate fi utilizata pentru mediul public, dezinfectia toaletei.

Dupa cum se poate vedea asadar, un dezinfectant efervescent pe baza de clor poate fi folosit cu succes in foarte multe aplicatii. Eficienta sa este maxima atunci cand se respecta indicatiile de pe prospectul dezinfectantului.

Verifica si

Firme Termopan Brasov

Cum se face alegerea unei firme termopan Brasov? Atunci cand va renovati locuinta sau construiti …

Close