luni , mai 20 2024
Breaking News

Case Prefabricate Din Lemn

Motive intemeiate pentru a cumpara case prefabricate din lemn

Pentru multe familii, ideea de a opta pentru case prefabricate din lemn reprezinta solutia perfecta cand vine vorba despre cumpararea unei locuinte.

Exista suficient de multe motive pentru a face o astfel de alegere. Unele dintre aceste motive sunt mai putin cunoscute decat altele, dar cu siguranta sunt la fel de importnate.

Daca va surade ideea de a cumpara o astfel de locuinta, ar trebui sa cititi cu mare atentie. Toate informatiile din randurile de mai jos va pot fi deosebit de utile.

Avantaje case prefabricate din lemn

1. Timpul de executie redus

Timpul de executie necesar pentru o casa din busteni este de aproximativ 60 de zile de la momentul comenzii. Mentionam ca timpul necesar construirii difera in functie de dimensiunea si complexitatea constructiei.

Asta pentru ca majoritatea firmelor care se ocupa de astfel de constructii lucreaza cu module prefabricate care necesita doar instalare pe santier, peste fundatia deja existenta. In timpul in care in fabrica se construieste structura casei, pe santier este sapata si construita fundatia.

2. Pret redus

Costul construirii unei case din lemn este cu pana la 40% mai mic decat pentru o casa din caramida si beton.

Case Prefabricate Din LemnEste posibil ca aceasta afirmatie sa va surprinda, insa este cat se poate de reala. Acest lucru se datoreaza faptului ca modulele sunt construite in fabrica, iar pe santier doar sunt amplasate. Se castiga si timp si bani optand pentru o astfel de casa.

3. Lemnul este un izolator termic bun

Lemnul este un bun izolator termic, astfel incat sa economisiti bani pentru incalzire iarna. Mai multe studii au aratat ca consumul de energie al unei case prefabricate din lemn este cu aproximativ 60% mai mic decat al unei case din caramida.

Si pe timpul verii casele prefabricate din lemn sunt mai racoroase decat casele traditionale. Acesta este un alt motiv intemeiat pentru a va gandi sa cumparati o asemenea casa.

4. Durata mare de viata

Casele din lemn sunt foarte rezistente in timp , lemnul este regenerabil. In plus, o casa din busteni are o rezistenta mai buna la cutremure de intensitate mare peste 8 pe scara Richter deoarece acest material este mai elastic.

De asemenea merita mentionat faptul ca daca este intretinuta in mod corespunzator, durata de viata a unei astfel de case poate trece lejer de 100 de ani.

5. Temperatura optima a aerului

Aerul din interiorul unei case din lemn nu este niciodata prea uscat sau prea umed pentru ca lemnul ajuta la mentinerea umiditatii optime in atmosfera.

O casa care nu are probleme cu umezeala va avea o temperatura constanta. Acesta este din nou un motiv intemeiat pentru care merita sa va ganditi la achizitia unei astfel de case prefabricate din lemn.

De asemenea, peretii casei din lemn nu sunt reci sau umezi. Apa este folosita la construirea unei case traditionale din zidarie, iar peretii unor astfel de cladiri se usuca bine doar in aproximativ 10 luni.

6. Sunt prietenoase cu mediul

Aceste locuinte sunt prietenoase cu mediul si pot fi instalate in zone in care nu se acorda autorizatia de mediu pentru o locuinta clasica. De asemenea, casele din lemn sunt recomandate persoanelor cu probleme respiratorii sau celor cu alergii deoarece nu permit depunerea prafului.

Exista dupa cum puteti vedea, suficient de multe motive pentru a va orienta spre case prefabricate din lemn. In plus, acestea pot avea designul similar cu al caselor din caramida sau BCA.

Verifica si

Firme Termopan Brasov

Cum se face alegerea unei firme termopan Brasov? Atunci cand va renovati locuinta sau construiti …

Close